1500 TL ve üzeri siparişlerinizde KARGO BEDAVA

Yeni
Kimpa
Kimpa

STERİSEPT - Tıbbi Alet ve Kuvöz Dezenfektanı - 1 Litre

0 yorum

Lütfen Telefon İle Teyit Ediniz

Sipariş üzerine hazırlanmaktadır.

Kontrola tabii kimyasal madde olduğu için özel kullanım taahhütnamesi gerekmektedir.

VAR

Adet

STERİSEPT Sprey Tıbbi Alet ve Kuvöz Dezenfektanı - 1 Litre

 

  • Kullanıma hazır.
  • Alkol, Fenol , Aldehit içermez.
  • Korozyon inhibitörleri içerir.
  • Ph Nötr


İçerik:

Didesil dimetil amonyum klorür % 0.25 n-alkil dimetil benzil amonyum klorür /n-alkil dimetil etil benzin amonyum klorür % 0.50, korozyon inhibitörleri, fenoksietanol,surfaktanlar, kelatörler vb. içerir.

Ürün özellikleri:

Sterisept Sprey katyonik yapıda,kullanıma hazır,renksiz ve kokusuz bir alet ve kuvöz dezenfektanıdır. Sterisept sprey tıbbi alet ve kuvöz dezenfektanı suyla temizlenebilen yüzeylerin dezenfeksiyonunda kullanılır. Aldehit ve türevlerini içermez. Fenol içermez. Kuaterner amonyum bileşikleri ve korozyon inhibitörü içerir. Pleksiglas ve akrilik cama uygundur. Alkole hassas yüzeylerde kullanılabilir. Malzemeye zarar vermez. Alkol içermez.

Kullanım şekli:

Tıbbi alet ve pediatrik inkubatör/kuvöz temizliği ve dezenfeksiyonu hastane protokolüne bağlı olarak yapılır. Tavsiye edilen dezenfeksiyon sıklığı;kullanım sonrası,hasta değişiminde veya Sürekli kullanım halinde en az haftada 1 kez yapılmalıdır. Kritik olmayan alet yüzeyleri ve tıbbi ekipmanların, plastik,cam, seramik, porselen malzemelerin dezenfeksiyonunda dezenfekte edilecek yüzeye 30-40 cm mesafeden püskürtünüz, temas süresi sonunda temiz bir bezle kurulayınız veya kendi  kendine kurumaya bırakınız. Gerekli görüldüğü durumlarda alet ve ekipmanlar daldırma küvetlerinde Sterisept Sprey çözeltisine daldırılarak dezenfekte edilebilirÖncelikle aletler bol suyla yıkanarak görülür kirliliklerinden arındırılmalı. Küvete konan aletlerin demonte, açık halde olmasına ve Çözeltinin aletlerin tüm yüzeylerine temas etmesine dikkat edilmelidir. Temas süresi sonunda aletler durulanıp kurulanır. 

Kullanım Konsantrasyonları ve mikrobiyolojik 
Etkinlik:

Sterisept Sprey Tıbbi Alet ve kuvöz Dezenfektanı’nın mikrobiyolojik etkinlik testleri Almanya ve Türkiye’ deki akredite laboratuarlarda yaptırılmıştır.

 

Bu ürünü denediniz mi? Yorum ekleyin

Güvenlik Kodu

Ürüne ait yorum bulunmamaktadır.

Hipotenüs Hipotenüs® Yeni Nesil E-Ticaret Sistemleri ile Hazırlanmıştır.